Even voorstellen

Welkom op mijn website MonArt Intuïtieve Schilderlessen!

Ik zal me even kort voorstellen, mijn naam is Monique Bakker en ik ben woonachtig in Den Oever. Een dorp op het voormalige Zuiderzee eiland Wieringen.

Mijn grote passie is schilderen, het liefste werk ik intuïtief.

Ik schilder al ruim 40 jaar, heb de nodige lessen gevolgd bij de Beeldend kunstenaar Marianne Verbeek van de Vatropse schilderschool en volg momenteel verdieping en nieuwe technieken bij De nieuwe Academy van kunst Crejat.

Ik geef al een aantal jaren losse schilderdagen, Neuro Grafische Art en Intuïtief schilderen. Op deze dagen werken we op acrylpapier met acrylverf.

Naast deze losse schilderdagen had ik de behoefte om lesblokken te maken, om deelnemers aan de cursus verschillende materialen en technieken aan te bieden om intuïtief mee te leren werken.

Op deze manier kan je kijken welke materialen en technieken het beste bij jou passen. Het is een cursus geworden van 7 lessen waarin jij leert werken met grafietpotloden, aquarelpotloden, houtskool, soft pastelkrijt en acrylverf.

Zowel de losse schilderdagen als de cursus zijn een mooie ontdekkingsreis waarin jij jouw innerlijke beleving zichtbaar op papier gaat zetten.

Omdat we intuïtief werken is het niet nodig dat jij kunt tekenen en/of schilderen, iedereen kan dit.

De losse schilderdagen kunnen ook worden ingezet als een groepsuitje. De maximale groepsgrote is 10 deelnemers. De tijden en eventuele lunch zijn bespreekbaar.

De leslocatie is De Kapel, Gasthuisweg 52, 1779AJ Den Oever. Een mooie lichte ruimte waar het fijn werken is.

Interesse? Stuur een berichtje!

Neem contact op