Schilderles intuïtief schilderen

Een dag in verbinding met jezelf en jouw innerlijke gevoel.

Het is de bedoeling dat jij in je eigen energie blijft zitten en jouw denken loslaat, jouw hand bepaald welke vormen er ontstaan. Op deze manier laat jij dus jouw gevoel bepalen welke tekening er ontstaat, jouw binnenwereld wordt zo op papier gezet.

Ik kan je verzekeren dat de mooiste creaties ontstaan.

Zo krijg jij een mooi beeld van jouw innerlijke zelf.

We beginnen met een kopje thee of koffie, ondertussen geef ik uitleg over de materialen welke we gaan gebruiken, jij krijgt van mij een kleurenschema met de kleuren zoals ze gemengd kunnen worden en welk effect de kleuren op elkaar hebben.

Ik leg verschillende technieken uit waarmee jij kan werken bijvoorbeeld met het paletmes, een kwast, of roller. We werken op acrylpapier met acrylverf.

We gaan in een korte meditatie waarin jij in de stilte bij jezelf kunt komen, vanuit deze stilte blijf jij in je eigen energie zitten en laat jij jouw hand bepalen welk lijnenspel er op papier mag komen.

Jij kunt er zelf voor kiezen of jij met potlood of houtskool wilt tekenen en desnoods eerst op een schetspapier gaat oefenen voordat jij jouw tekening op acrylpapier gaat neerzetten.

Ik zal geregeld, in overleg met jou, jouw schilderij even op de schildersezel plaatsen zodat jij er op een afstand naar kunt kijken om (eventueel) nuances aan te brengen.

Deze schilderles is inclusief alle materialen, thee of koffie.

Gun jezelf deze schilderles als een cadeautje.

De kosten zijn € 35,00 per keer. We werken in blokken van ongeveer 3 uur. Denk erom dat je oude kleding draagt, als de acrylverf is uitgehard dan gaat deze niet meer uit je kleding.

Kijk in mijn AGENDA voor geplande schilderlessen of stuur een e-mail om samen te kunnen kijken wat een geschikt moment is.

Na aanmelding via de mail krijg jij zo spoedig mogelijk een bevestiging.

In deze bevestiging vindt jij de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Interesse? Stuur een berichtje!

Neem contact op