Schilderles Neuro Grafische Art

Een dag van verrijking en in verbinding staan met jezelf.

We beginnen met een kopje thee of koffie, ondertussen geef ik uitleg over de materialen welke we gaan gebruiken. We werken op acrylpapier met acrylverf.

We kijken welk issue er op dat moment speelt in jouw leven, of jij trekt een kaart uit één van mijn spirituele kaartendecks. Of jij neemt een situatie uit jouw leven, dat is dan het uitgangspunt van jouw schilderij.

We gaan in een korte meditatie waarin jij in de stilte bij jezelf kunt komen, vanuit deze stilte blijf jij in jouw eigen energie zitten en laat je jouw hand bepalen welk lijnenspel er op papier mag komen.

Deze lijnen ga jij met elkaar verbinden door het kruispunt van de lijnen rond te maken, op deze manier verzacht jij de lijnen en vormen die zijn ontstaan.

Door die rondingen in jouw lijnen maak jij het issue of wat jouw onderwerp dan ook is tot een geheel wat je verzacht en inzicht geeft.

Ik zal geregeld, in overleg met jou, jouw schilderij even op de schildersezel plaatsen zodat je er op een afstand naar kunt kijken om (eventueel) nuances aan te brengen.

Deze schilderles is inclusief alle materialen, thee of koffie.

Gun jezelf deze schilderles als een cadeautje.

De kosten zijn € 35,00 per keer. We werken in blokken van ongeveer 3 uur. Denk erom dat je oude kleding draagt, als de acrylverf is uitgehard dan gaat deze niet meer uit je kleding.

Kijk in mijn AGENDA voor geplande schilderlessen of stuur een e-mail om samen te kunnen kijken wat een geschikt moment is.

Na aanmelding via de mail krijg jij zo spoedig mogelijk een bevestiging. In deze bevestiging vindt jij de adresgegevens van de locatie, betalingsmogelijkheden en overige informatie.

Interesse? Stuur een berichtje!

Neem contact op