Cursus Violette Vlam / intuïtief schilderen

Mijn doel is om zoveel mogelijk mensen te helpen om de weg naar hun eigen ZIJN weer te vinden.

Wat brengt deze cursus jou?

Jij leert via de geleide meditaties en door de inwijdingen in verbinding te staan met de engelen, Aartsengelen en opgestegen meesters.
Jij leert zien waar jouw knelpunten zitten en hoe jij er aan kunt werken om deze te veranderen. Een grote groei maken in wie jij in wezen bent.
Jij komt daarbij steeds meer in jouw eigen kracht te staan.
En we gaan jouw creativiteit stimuleren via intuïtief schilderen.

De thema’s waar we mee gaan werken hebben een opbouwend karakter.

Na de cursusdag kan jij thuis op een rustige manier verder gaan werken aan de thema’s die jou blokkeren in jouw bewustzijn, gewaarzijn en innerlijke groei. Door naar de meditaties te luisteren, je reis op te schrijven en/of te schilderen.

Inhoud van de cursus

Elke cursusdag maken we voor de koffiepauze helende reizen, dit doen we via inwijdingen (activaties), geleide meditaties en de kracht van de symbolen.
Tijdens deze dagen wordt je omringd en geholpen door, engelen, Aartsengelen en opgestegen meesters.

Gedurende deze cursus help ik jou waar nodig is, geef ik een bemoedigend woord of het befaamde duwtje in de rug om door te pakken.

Een prachtige en liefdevolle methode om mee te werken.
En het allermooiste aan deze methode is dat iedereen het in zijn/haar eigen tempo kan volgen.

 

Intuïtief schilderen

Na de koffiepauze werken we verder aan het thema van de dag doormiddel van intuïtief schilderen. Intuïtief schilderen doe je vanuit de verbinding met jouw innerlijke gevoel.

We gaan eerst even in een korte meditatie om in verbinding te komen met het thema van die dag. Het is de bedoeling dat jij in je eigen energie blijft zitten en jouw denken loslaat, jouw hand bepaald welke vormen er ontstaan. Op deze manier laat jij dus jouw gevoel bepalen welke tekening er ontstaat, jouw binnenwereld wordt zo op papier gezet.

Ik kan je verzekeren dat de mooiste creaties ontstaan.

Iedereen kan meedoen het is geen must dat je ervaring hebt met schilderen. Omdat we intuïtief werken zijn het jouw eigen lijnen en kleuren die zichtbaar worden.

De cursus wordt over 8 bijeenkomsten gegeven, elke bijeenkomst duurt ongeveer 4 uur. Ik hanteer daarbij een minimale groepsgrootte van 4 personen en een maximale groepsgrootte van 10 personen.

Jij ontvangt aan het begin van de eerste bijeenkomst een doosje met 8 symboolkaarten en een USB stick met 8 begeleidende meditaties, zodat je daar thuis verder mee kunt werken. Je krijgt een A3 schilderblok waar je in werkt op de lesdag en daarna ook, indien je wilt, thuis in kunt werken. Dit alles neem je elke lesdag weer mee naar de cursus.

 

De lestijden zijn:

De dinsdagochtend van 9 uur tot ongeveer 13 uur.

 

Lesdatums zijn:

Groep 24-1

6 februari 2024

13 februari 2024

27 februari 2024

5 maart 2024

12 maart 2024

19 maart 2024

26 maart 2024

2 april 2024

Opgave voor 3 februari 2024.

 

Groep 24-2

1 oktober 2024

8 oktober 2024

15 oktober 2024

22 oktober 2024

5 november 2024

12 november 2024

19 november 2024

26 november 2024

Opgave voor 29 september 2024.

Cursus violette vlam

De kosten:

Voor 8 bijeenkomsten, inclusief 8 symboolkaarten, USB stick met 8 begeleidende meditaties en alle schildermaterialen tijdens de lesdag € 390,00.

Zelf meenemen: pen en een mooi schrift, (elke helende reis schrijf je op in jouw schrift), (yoga)mat, kussen, fleece deken, warme sokken of sloffen.
We werken met acrylverf, dus graag oude kleding dragen.

Er staat gedurende de workshop thee/koffie en versnaperingen voor je klaar.

Locatie: De Kapel, Gasthuisweg 52, 1779AJ Den Oever. Dit is in de kop van Noord-Holland.

Er is weinig parkeerruimte bij De Kapel, je kunt je auto op het haventerrein (gratis) parkeren, je loopt via een trap over de dijk heen en bent dan al bijna bij De Kapel.

Kom je met het openbaar vervoer dan is het nog acht minuten lopen tot aan de locatie.

Durf jij het aan om uit jouw comfortzone te stappen en te gaan leven vanuit mogelijkheden? Dan ben jij van harte welkom.

Heb jij vragen over de cursus mail me gerust even. Ik zal zo spoedig mogelijk reageren.

Interesse? Stuur een berichtje!

Neem contact op